Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Bukókaros napellenző

Napellenző

Bukókaros napellenző – Termékismertető

Bukókaros napellenző


Józsa Finestra ablaknapellenzőBalkonok, kisebb teraszok és erkélyes lakások tulajdonosai között igen népszerű elegáns külső árnyékoló a bukókaros ablaknapellenző. A tengely tokozat nélküli, mind mennyezetre, mind homlokzatra felszerelhető. Az ejtőkarok alumíniumból készülnek, a ponyva állandó feszességét az ezekben lévő rugók biztosítják és maximum 120 fokos szögben dönthetők. Mozgatása általában motorral vagy külső hajtóművel (hajtókar, kurbli) történik, beltérből csak a motoros működtetési móddal kezelhető. A fémszerkezetek többsége halványszürkére (RAL 7035) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. Ablaknapellenzőinket alapáron 20 cm-es drapériával és kézi hajtóművel látjuk el. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 10 cm-rel keskenyebb. Napellenzőinket igény esetén külön megrendelhető védőtetővel szereljük, mely szinterezett alumíniumlemezből készül (a napellenző alapára ezt nem tartalmazza), kívánságra RAL színskálából tetszőleges színben is szállítjuk.
Cégünk az osztrák Sattler cég gazdag színválasztékban rendelkezésre álló napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. Ponyvaválasztékunk összesen 282 anyagot tartalmaz. A bukókaros Finestra típushoz 440 ponyvából választhat, melyből 73 alapáron választható.  A Markilux ponyvák e típushoz felárral rendelhetők.

Az ablaknapellenző csak kívülről szerelhető, ezért telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető helyen vállaljuk. Ha a napellenzőt a lépcsőházban nem lehet felvinni (általában 350 cm felett ez már kétséges), akkor a ház fala előtt fel kell húzni. Ez akkor lehetséges, ha a talajszinten oda lehet vinni a falhoz a napellenzőt és a felhúzást nem akadályozza az épületből kiálló műtárgy (kiugró balkon, nagy virágláda, TV antenna, stb). Emeletre felhúzás esetén felárat számítunk fel. 

Merre tovább?


Látogasson el bemutatótermünkbe!Kérjen írásos árkalkulációt!

Tekintse meg árlistánkat!Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!

Válasszon színmintáinkból!Számolja ki napellenző­je árát!

További megrendelőink


Blueprint Project Hungary Kft.
Mozgatható szúnyogháló

Sólyom Építőipari, Tervezői és Ker. Kft.
Textil szalagfüggöny

Swedish Trade Council
Textil szalagfüggöny

Metacont Kft.
Textil szalagfüggöny

Algotech Magyarország Kft.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz

 

 


Betűméret   
Megbízóink, munkáinkról

"Szeretem a fényt és a világosságot, de nem a háló- szobámban alvás közben.
Ezekkel a redőny­ökkel nem is jönnek be... jól alszom."

Besenyei Péter
műrepülő világbajnok
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Europa Desing Zrt.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés