>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Roletta / Vászonroletta

Roletta

Vászonroletta – Termékismertető

Vászonroletta

 

   A hagyományos vászon roletta a betekintés és a nap elleni védekezés klasszikus árnyékolástechnika­i eszköze. A vászon roletta működési elve egyszerű: a rugós vagy gyöngylánc-működtetésű alumínium­tengelyre a jobb formatartás és gyűrődésmentesség végett műgyantás impregnálással ellátott textília tekeredik fel. Cégünk a német Bamberger és a holland Coulisse árnyékolástechnika­i cég vásznait használja, motorizált rendszereinket francia Somfy berendezések­kel látjuk el.
A hagyományos fényáteresztő változat­ból és fényzáró típus­ból több tucat szín
közül lehet választani. Kérjük tekintse meg gazdag választékunkat a bemutatóteremben vagy at színminták menüpontban. Tetőtéri ablakoknál elsősorban az alupigmentált anyagú vászon roletta alkalmazása indokolt, ahol a külső alumínium­bevonattal ellátott vásznak nagy hővisszaverő és jó árnyékolástechnia­i képességgel rendelkeznek.
Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, azonban kiviteltől fűggően a textil ennél 2,5 - 6 cm-rel keskenyebb.

 

 

 

 

 

Népszerű árnyékoló a toló és emelő-toló ajtókra rögzíthető, általában gyöngyláncos működtetésű Praktik tokozott roletta. E roletta típus csak függőleges nyílászáróra alkalmazható és a vezetősínes kivitelnek köszönhetően csaknem teljes fényzárást nyújt.
A választott fényzáró vagy fényáteresztő textil anyag a 40x50 mm-es íves tokban lévő tengelyre tekeredik fel, 20x15 mm-es vezetősínek között mozog és a két végső állás mellett tetszőleges köztes pozícióban is megállítható. Csak kézi működtetéssel, gyöngyláncos vagy gumifékes kivitelben készítjük.
Maximális szélessége 110 cm, legnagyobb lehetséges magassága fényáteresztő anyaggal vagy Soltis 99 naphálóval 240 cm, míg fényzáró és alupigmentált textillel 160, valamint Soltis 86, 92 anyagokkal 150 cm.
 

 

 

 

 

 

  Ferde síkú tetőablakokon beltérben alkalmazható a Lux típusú vászon roletta. Előnye, hogy a vászon mellett kevesebb fény jut be, mivel a textil a roletta oldalsó vezetősíneiben mozog. A Lux roletta az oldalt rejtve elhelyezett gumifékeknek köszönhetően bárhol megállítható.
A Lux típus kimondottan ferdesíkú tetőtéri ablakoknál történő alkalmazásra való, függőlegesen beépített ablakokra csak abban az esetben szerelhető, ha a nyílászáró falcmélysége legalább 45 mm. A felül elhelyezkedő tengelyt és a vezetősíneket 50 mm széles alumínium takaróelem fedi.
A hagyományos fényáteresztő változatból 14-féle, a fényzáró típusból 5-féle vászon közül lehet választani. A vászon és az alupigmentált roletta a német Bamberger, a napháló a francia Ferrari cég terméke.
Maximális szélessége 120 cm, legnagyobb magassága 140 cm lehet.

 

 


Tokozott vászonroleták méretkorlátai
 

 

 

 

Design súlyok

Szalagfüggönyeink, rolettáink exkluzív kiegészítője a különböző alapanyagokból készített zsinórsúly. Mind a zsinór mind a gyöngylánc nehezékeként választhatunk a design súlyok közül, melyek elegáns kiegészítői az igényes belső terekben elhelyezett árnyékolóknak. A szalagfüggöny mellett a roletta zsinórzata is ellátható a választott anyaggal harmonizáló, gazdag forma- és színvilágban választható súlyokkal.

Anyag:
A Coulisse design kiegészítő választható fából, fémből, bőrből, vagy akár akrilból, plexiből is elkészíthető.

Méretek:
- Az "S" méret csak zsinórvég lehet. Méretei: 14 mm x 46 mm.
- Az "M" méret már lehet zsinórvég és zsinór- vagy gyöngylánc súly. Méretei: 20 mm x 78 mm (ez utóbbiból 23 mm a kupak).
- Az "XL" súly csak súly lehet. Méretei: 28 mm x 108 cm (ez utóbbiból 28 mm a kupak).

Forma:
Formája szerint a design súly lehet hasáb vagy henger alakú.

Design súly kupak:
Természetesen a súly kupakja is meghatározó, így ezekből is többféle szín létezik: satin nickel, grey nickel, chrome, black nickel, brass, gold matt, old brass, copper.
A fa, akril, fém súlyhoz mindegyik színben rendelhető kupak. A plexiüvegből készült súlyok nagy részéhez szintén az összes szín kiválasztható.
A bőrből készült súlyokhoz csak satin nickel kupakot tudunk biztosítani.

Ízelítő az árakból:
- S méretű súlyok bruttó ára: 550 Ft/db-tól
- M méretű súlyok bruttó ára: 2 350 Ft/db-tól
- XL méretű súlyok bruttó ára: 2 650 Ft/db-tól

Tovább a design súlyok árlistájához

A design súlyokat önmagukban nem forgalmazzuk, kizárólag a nálunk megrendelt szalagfüggönyök kiegészítéseként rendelhetőek.

 

 

       

 

 

További design súly fotók
 

Merre tovább?


Ismerje meg a motorizációs lehetőségeinket!Kérjen írásos árkalkulációt!

Tekintse meg képgalériánkat!Válasszon színmintáinkból!

Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!Számolja ki az igényeinek megfelelő roletta árát!

További megrendelőink


Éptech Invest Kft.
Fareluxa

TOUT-TECH Ipari Fejlesztő és Mérnöki Szolgáltató Kft.
Textil szalagfüggöny

Algotech Magyarország Kft.
Textil szalagfüggöny

Mazsihisz Szeretetkórház
Ablakfólia, textil szalagfüggöny

Rep-Tours Utazási és Idegenforgalmi Kft.
Alumíniumreluxa

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Vászonroletta

Vászonroletta, Józsa Bamberger típus, fali kapcsolós Somfy motorizációval   Vászonroletta, Józsa Bamberger típus, rádiós (távirányítós) Somfy  motorizációval   Vászonroletta, Józsa Bamberger típus, rádiós (távirányítós) Somfy  motorizációval   Vászonroletta, Józsa–Bamberger Lux típus, fényáteresztő anyag, krém szín
 

 


Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés