>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Szalagfüggöny

Szalagfüggöny

Milyen szalagfüggönyt válasszak?

Textil szalagfüggöny

A modern árnyékolástechnikai eszközök közé tartozó textil szalagfüggöny (normál szalagfüggöny) nagyon népszerű árnyékoló irodákban és lakásokban egyaránt, mivel könnyen kezelhető, jól szabályozható és helyettesítheti a hagyományos textilfüggönyt.  Cégünk a szalagfüggönyökhöz zömében az olasz Tecnolight cég impregnált poliészter-, pamut- és üvegszálalapú, szennytaszító lamelláit használja, így 32 féle szalagfüggöny-anyag több mint 350 színe közül lehet választani. A textil szalagfüggöny kizárólag kézi működtetéssel rendelhető.
Coulisse Nature Concept szalagfüggöny

Az egyik vezető európai gyártő, a holland Coulisse cég egyik legsikeresebb termékcsoportja a Nature Concept szalagfüggöny- és roletta-termékcsalád.
A szalagfüggöny működtetési módja és szerelvényei megegyeznek a hagyományos Tecnolight Blue Line szalagfüggönnyel. Az exkluzív megjelenésű lamellák fő alkotóeleme a cellulóz, amit szabadalmaztatott eljárással, polyether sulphone felhasználásával tettek a speciális felhasználási célnak megfelelő tulajdonságú anyaggá. E szalagfüggöny anyagok 89, 127 vagy 250 mm széles lamellákkal rendelhetők.
Spagetti szalagfüggöny

A holland Coulisse másik újdonsága a Spagetti szalagfüggöny. E szalagfüggöny típusnál a lamellák egyedülálló módon 3 mm-es csíkokból állnak, vonzó megjelenést biztosítva a helyiségnek akár lakásban, akár irodában alkalmazzuk azokat.
A lamellák fő alkotóeleme polyether sulphone amely hosszú élettartamot és kiváló színtartást biztosít a szalagfüggönynek.
A divatos színekben (27 szín) rendelkezésre álló Spagetti szalagfüggöny anyagok 89 mm széles lamellákkal rendelhetők, maximális magasságuk 300 cm lehet.
 

   

 

 

 

 

 

 

 

  

Képgaléria

Szalagfüggöny

Textil szalagfüggöny, Tecnolight Blue Line típus, Gamma 13-as szalagfüggöny lamellával   Textil szalagfüggöny, Tecnolight Blue Line típus, Gamma 13-as szalagfüggöny lamellával   Textil szalagfüggöny, Tecnolight Blue Line típus, Gamma 13-as szalagfüggöny lamellával   Textil szalagfüggöny, Tecnolight Blue Line típus és reflexiós ablakfólia
 

Betűméret   
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Közületi referenciáinkból

STRABAG Hungária Építő Rt.

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"A Józsa és Társára könnyű volt rátalálni, a több száz napellenzőponyva közül viszont már nehezen tudtam választani. Örülök, hogy a nagy kínálatnak köszönhetően az egyéniségemnek megfelelő napellenzőket találtam."
Szabó Győző
színész
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés