>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Redőny / Műanyagredőny

Redőny

Műanyagredőny – Termékismertető

Külső tokos műanyag redőny

 

 

A külső tokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező, gazdag a színválaszték, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, hatékonyan sötétít, jó hőszigetelő és könnyen működtethető, ugyanakkor a vakolható tokos műanyag redőny kivételével a külső tokszerkezet egy része a nyílászáró­tól függően belülről is látszódhat. A 37 mm-es hasznos magasságú légkamrás redőnylécek fehér, krém, bézs és világos szürke színben rendelhetők. A külső tok alapáron gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott acél redőny­tok, opcionálisan alumínium tok is rendelhető.
A fehér lefutósín 45 x 60 mm-es vagy zörgéscsökkentő
kefés betéttel rendelkező 22 x 53 mm-es keresztmetszetű műanyagprofil lehet. A felhúzógurtni 16 mm széles, lehet fehér, barna, szürke vagy bézs színű. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyag redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett gurtnibehúzó automatával oldható meg. A 37 mm-es redőnylécekkel szerelt műanyagredőny maximális szélessége 170 cm, magassága 290 cm lehet.

 

A külső tokos kivitelben a Silento típust gyártjuk és szereljük.

 

Belső tokos műanyag redőny

Kagyló alakú, formatervezett, fényes felületű redőny gurtnibehúzó szerkezet (tölgy színben)

 

Belső tokos műanyag redőny esetében a falban található a tokszerkezet, ezáltal esztétikusabb, mint a külső tokos műanyag redőny. Teljesen új beépítés vagy a már meglévő tokszerkezet­ben a redőnytest cseréje is lehetséges. A műanyag redőny lécek használatának előnye, hogy a fa redőnyöknél sokkal könnyebbek, ugyanakkor kisebbek a redőnylécek közötti szellőzőhézagok. Az 55 mm hasznos magasságú, fehér színű, úgynevezett maxi redőnylécet elsősorban régi fa redőnyök kiváltásakor célszerű használni, ilyen esetekben (általában) fel lehet használni az eredeti lefutósínt és a hengert is. Kézi működtetés esetén a gurtni 23 mm széles, fehér, szürke vagy bézs. A redőnyt felhúzott állapotban mechanikus szerelvénnyel vagy - általában falba süllyesztett - gurtnibehúzó automatával lehet rögzíteni.

 

A műanyag redőny motorizációja

 

Az elcsúszásgátlós kivitelben készített speciális redőny­lécekkel szerelt műanyag redőny az alumínium redőny­höz hasonlóan fali kapcsolós vagy rádiós (távirányítós) motorizált változatban is működtethető.

> Műanyag redőny motorizációról bővebben

 

  

Képgaléria

Műanyagredőny

Műanyagredőny, Józsa Eco típus (külső tokos redőny), fehér redőnytok, vezetősín, záró- és redőnyléc   Műanyagredőny, Józsa Silento VT típus (vakolható tokos redőny), sötétbarna szerelőfedél, vezetősín és záróléc, zöld redőnyléc   Műanyagredőny, Józsa Silento VT típus (vakolható tokos redőny), sötétbarna szerelőfedél, vezetősín és záróléc, zöld redőnyléc   Műanyagredőny, Józsa DeLuxe KT típus (külső tokos redőny elcsúszásgátlós redőnyléccel), fehér vezetősín, redőny- és záróléc, fali kapcsolós Somfy motorizációval
 

 


Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Közületi referenciáinkból

Raab Karcher Tűzép Rt.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."
Czene Attila
olimpiai bajnok
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés