>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Redőny / Műanyagredőny

Redőny

Műanyagredőny – Termékismertető

Külső tokos műanyag redőny

 

 

A külső tokos műanyag redőny a legkeresettebb redőnytípus, mivel ára igen kedvező, gazdag a színválaszték, és nagyon sok előnnyel rendelkezik. Szinte bármilyen nyílászáróra felszerelhető, hatékonyan sötétít, jó hőszigetelő és könnyen működtethető, ugyanakkor a vakolható tokos műanyag redőny kivételével a külső tokszerkezet egy része a nyílászáró­tól függően belülről is látszódhat. A 37 mm-es hasznos magasságú légkamrás redőnylécek fehér, krém, bézs és világos szürke színben rendelhetők. A külső tok alapáron gyárilag szinterezett, védőfóliával ellátott acél redőny­tok, opcionálisan alumínium tok is rendelhető.
A fehér lefutósín 45 x 60 mm-es vagy zörgéscsökkentő
kefés betéttel rendelkező 22 x 53 mm-es keresztmetszetű műanyagprofil lehet. A felhúzógurtni 16 mm széles, lehet fehér, barna, szürke vagy bézs színű. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A felhúzott műanyag redőny rögzítése mechanikus szerelvénnyel, falon kívüli vagy falba süllyesztett gurtnibehúzó automatával oldható meg. A 37 mm-es redőnylécekkel szerelt műanyagredőny maximális szélessége 170 cm, magassága 290 cm lehet.

 

A külső tokos kivitelben az Eco, Silento és DeLuxe típust gyártjuk és szereljük, e redőnytípusok közötti alapvető különbségek megismeréséhez tekintse meg összehasonlító táblázatunkat!

 

Belső tokos műanyag redőny

Kagyló alakú, formatervezett, fényes felületű redőny gurtnibehúzó szerkezet (tölgy színben)

 

Belső tokos műanyag redőny esetében a falban található a tokszerkezet, ezáltal esztétikusabb, mint a külső tokos műanyag redőny. Teljesen új beépítés vagy a már meglévő tokszerkezet­ben a redőnytest cseréje is lehetséges. A műanyag redőny lécek használatának előnye, hogy a fa redőnyöknél sokkal könnyebbek, ugyanakkor kisebbek a redőnylécek közötti szellőzőhézagok. Az 55 mm hasznos magasságú, fehér színű, úgynevezett maxi redőnylécet elsősorban régi fa redőnyök kiváltásakor célszerű használni, ilyen esetekben (általában) fel lehet használni az eredeti lefutósínt és a hengert is. Kézi működtetés esetén a gurtni 23 mm széles, fehér, szürke vagy bézs. A redőnyt felhúzott állapotban mechanikus szerelvénnyel vagy - általában falba süllyesztett - gurtnibehúzó automatával lehet rögzíteni.

 

A műanyag redőny motorizációja

 

Az elcsúszásgátlós kivitelben készített speciális redőny­lécekkel szerelt műanyag redőny az alumínium redőny­höz hasonlóan fali kapcsolós vagy rádiós (távirányítós) motorizált változatban is működtethető.

> Műanyag redőny motorizációról bővebben

 

Merre tovább?


Válassza ki redőnyét interaktív segédletünkkel!Válasszon színmintáinkból!

Kérjen írásos árkalkulációt!Ismerje meg a motorizációs lehetőségeinket!

Látogasson el bemutatótermünkbe!Olvassa el beépítési útmutatóinkat!

Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!

Számolja ki redőny­e árát!

További megrendelőink


Cemex Hungária Kft.
Textil szalagfüggöny

Gyál és Vidéke Vízügyi Kft.
Vászonroletta

Bergholz Kft.
Textil szalagfüggöny

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.
Textil szalagfüggöny

Oditech Studió Kft.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Műanyagredőny

Műanyagredőny, Józsa Eco típus (külső tokos redőny), fehér redőnytok, vezetősín, záró- és redőnyléc   Műanyagredőny, Józsa Silento VT típus (vakolható tokos redőny), sötétbarna szerelőfedél, vezetősín és záróléc, zöld redőnyléc   Műanyagredőny, Józsa Eco típus (külső tokos redőny), fehér redőnytok, vezetősín, záró- és redőnyléc   Műanyagredőny, Józsa DeLuxe KT típus (külső tokos redőny elcsúszásgátlós redőnyléccel), fehér vezetősín, redőny- és záróléc, fali kapcsolós Somfy motorizációval
 

 


Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Közületi referenciáinkból

SANYO Hungary Kft.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"A Józsa és Társára könnyű volt rátalálni, a több száz napellenzőponyva közül viszont már nehezen tudtam választani. Örülök, hogy a nagy kínálatnak köszönhetően az egyéniségemnek megfelelő napellenzőket találtam."
Szabó Győző
színész
> további megbízóink
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés