>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Csuklókaros napellenzők

Napellenző

Csuklókaros napellenzők – Termékismertető

Csuklókaros napellenzők

A családi házak és erkélyes lakások tulajdonosai között igen népszerű külső árnyékoló, a csuklókaros napellenző, elterjedtségének oka, hogy a kitekert napellenző a teraszon biztosítja a kellemes, erős napsütéstől és esőtől védett pihenést, ugyanakkor a belső teret is hűvösen tartja.
Vendéglátóipari egységekben és üzletekben a csuklókaros napellenző a fentieken túl új reklámhordozó felületet is ad.

Cégünk Helios és Sole típusokhoz az osztrák Sattler cég kiemelkedő minőségű napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. Ponyvaválasztékunk összesen 282 anyagot tartalmaz.
A leggyakrabban választott csuklókaros Helios és Sole, valamint a bukókaros Finestra és a függőlegesen legördülő Separet típusokhoz 440 ponyvából választhat, melyből 73 alapáron választható.
Markilux napellenzők esetén a Markilux 206  típusból álló választékából rendelhet, melyek között a kizárólag Markilux napellenzőkhöz alkalmazható Signature kollekció exkluzív ponyvái is szerepelnek. A Markilux ponyvák a többi típushoz felárral rendelhetők.

Józsa Helios napellenző

 

  

A fémszerkezetek többsége halványszürkére (RAL 7035) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A szintén porlakkozott fő tartóelem és a felületkezelés nélküli 70 mm átmérőjű ponyvacső horganyzott acél, mivel ezek a fő teherviselő elemek.
A maximális méret 1000x350 cm lehet. A Helios napellenzők 500 cm-es szélességig 2 könyökkart tartalmaznak, 501– 800 cm-es tartományban 3, ennél nagyobb szélesség esetén a karok száma 4. 500x300 cm-es méretig - csak kétkaros változatban - választható az állítható dőlésszögű Sunset változat is. A ponyva mozgatását egy áttételes hajtóművön keresztül láncos működtetésű csuklókarok végzik. A ponyva állandó feszességét az ezekben lévő rugók biztosítják. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 13 cm-rel keskenyebb.

A csuklókaros napellenzők szélessége általában legalább 40-50 centiméterrel nagyobb, mint a karkinyúlás, hiszen a csuklókarok egymás mellett, egy síkban vannak elhelyezve. A Helios Uno Extra típus esetén a karok egymás alatt találhatóak, így e típus akár a szélességnél is nagyobb karkinyúlást tesz lehetővé.

Tovább a Helios típus termékleírásához


Józsa Sole napellenző

 

  

A fémszerkezetek minden eleme fehérre (RAL 9016) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A fő tartóelem és a 78 mm átmérőjű ponyvacső fehér porlakkozással kezelt acél.
A legnagyobb szélessége 900 cm lehet, míg a maximális karkinyúlás 400 cm.  A napellenzők 600 cm-es szélességig 2 könyökkart tartalmaznak, 551 - 600 cm között 2 vagy 3 karos, 601 – 800 cm-es tartományban 3, ennél nagyobb szélesség esetén a karok száma 4. A ponyva mozgatását egy áttételes hajtóművön keresztül bowdenes működtetésű csuklókarok végzik. A ponyva állandó feszességét az ezekben lévő rugók biztosítják. A szerkezeti szélességhez képest a napellenző ponyvája 14 cm-rel keskenyebb.


Tovább a Sole típus termékleírásáhozJózsa Sole Tokozott napellenző

 

  

A Józsa Sole Tokozott napellenző nagy előnye a nyitott szerkezetű típushoz képest, hogy a tengely, a szövet és a karok egyaránt védve vannak, hiszen a teljesen zárt, szinterezett alumínium tokban helyezkednek el.
A fémszerkezetek minden eleme alapáron fehérre (RAL 9016) szinterezett alumíniumprofil, illetve öntvény, biztosítva ezáltal az alkatrészek hosszú élettartamát. A Sole Tokozott napellenző szerkezete alapáron fehér, de felár ellenében 9-féle RAL (1015, 3005, 7012, 7016, 7022, 7035, 8014, 9006, 9011) szín közül lehet választani. Maximális mérete 600x350 cm lehet és csak a két végén rögzíthető. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 20 cm-rel keskenyebb.
Tovább a Sole Tokozott típus termékleírásához


 

Markilux 1300 napellenző

 

Markilux 1300   

A Markilux az elegáns házak árnyékolója: innovatív, egyedi, klasszikus napellenző teraszok és erkélyek számára. E típus megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, innovatív technológiai megoldásai pedig olyan előnyöket nyújtanak, amilyenekre mindeddig egyetlen más napellenző sem volt képes.  A szerkezett tartóssága érdekében porszórásos technikával készült a külső bevonat. Megbízható szerkezet, számtalan választható felszereléssel és kiegészítőkkel. A különösen megerősített szerkezet teszi lehetővé egyedien nagy területek biztonságos árnyékolását. Extrudált alumíniumból készült frontprofil beépített vízelvezető csatornával. A karok tökéletes erőrátvételét a nyújtott szemű acélláncos rendszer biztosítja. Alapáron fehér (RAL 9016) és ezüstmetál (RAL 9006) színekben választható. .

Tovább a Markilux 1300 típus termékleírásához

 

 

Markilux 6000 napellenző

 

  

A Markilux az elegáns házak árnyékolója: innovatív, egyedi és modern. E típus megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, innovatív technológiai megoldásai pedig olyan előnyöket nyújtanak, amilyenekre mindeddig egyetlen más napellenző sem volt képes. A tökéletes kényelmet nyújtó Markilux 6000 típusnál a tengely, a szövet és a karok egyaránt védve vannak, hiszen a teljesen zárt tokban helyezkednek el. A Markilux által kifejlesztett bionikus kar vadonatúj technológiájának köszönhetően a napellenzőkarok tökéletesen zaj- és súrlódás mentesen mozognak. A természet ihlette műszaki megoldás lényege, hogy ez a csúcstechnológiás feszítő egység kijavítja a mozgókarok erőátvitelét, ezáltal gondoskodik az egyes alkatrészek hosszabb élettartamáról. A nagy nevű német Frauenhofer Intézet terhelési vizsgálatai bizonyítják, hogy a bionikus kar akár 50.000 nyitás esetén is tökéletesen működik. A nanotechnológiás felületnek köszönhetően a szennyeződés nem tapad rá a napellenző ponyvájára, így a koszt az eső egyszerűen lemossa! Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezeti szélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 21 cm-rel keskenyebb.

Tovább a Markilux 6000 típus termékleírásához

 

Tekintse meg színmintáinkat
Számoljon árkalkulátorunkkal
Tájékozódjon árainkról
Motorizációs lehetőségek

 

 

 

Merre tovább?


Válasszon színmintáinkból!Töltse le termékismertetőinket!

Kérjen írásos árkalkulációt!Számolja ki szúnyogháló­ja árát!

Tekintse meg képgalériánkat!Számolja ki napellenző­je árát!

További megrendelőink


Phytotec Hungária Bt.
Textil szalagfüggöny

Alvicom Kft.
Ablakfólia

Scrinium Kft.
Alumíniumredőny

Unikorn Kft.
Textil szalagfüggöny

Fodor Patika Bt.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Csuklókaros napellenzők

Csuklókaros - nyitott szerkezetű - napellenző, Józsa Helios típus, kínálatunkban már nem szereplő napellenző ponyvával   Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenző, Józsa Helios típus, 314 947-es (fent) és 314-003-as (lent) Sattler napellenző ponyvával (homlokzati rögzítéssel, védőtetővel)   Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, Józsa Sole Uno típus, 320 156-os Sattler napellenző ponyvával, leereszthető drapériával   Csuklókaros – nyitott szerkezetű – napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, Józsa Sole Uno típus, 320 156-os Sattler napellenző ponyvával, leereszthető drapériával
 

 


Betűméret   
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Szarvasi Mozzarella Kft.
Alumíniumreluxa, Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés