>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Függőleges napellenző

Napellenző

Függőleges napellenző – Termékismertető


     

 

A Helios Separet napellenző egy függőlegesen legördíthető ponyvás árnyékoló. A szerkezet pajzsos hengertartó segítségével mind mennyezeti, mind homlokzati felszerelésre alkalmas. Maximálisan 6 m-es szélességig javasoljuk az alkalmazását, mert a 70 mm-es ponyvahenger deformációja ezen méret felett már jelentős lehet. A ponyvát a vastag falú horganyzott súlycső feszíti ki. A szél mozgatása ellen az alsó cső rögzíthető és a ponyvát a hajtókarral meg lehet feszíteni. Nagyobb méreteknél vagy nem függőleges alkalmazás esetén a nagyobb biztonság érdekében a bowdenes megvezetést javasoljuk.
Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a komplett szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 10 cm-rel keskenyebb.


Cégünk az osztrák Sattler cég kiváló minőségbű napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. Ponyvaválasztékunk összesen 282 anyagot tartalmaz. függőlegesen legördülő Separet típushoz 440 ponyvából választhat, melyből 73 alapáron választható.  A Markilux ponyvák e típushoz felárral rendelhetők. A napellenző rögzítése történhet homlokzatra (falra), vagy mennyezetre, pl. a felettünk lévő erkély aljára is. Az említett telepítési módok alapáron alkalmazhatók. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy egyedi tartószerkezet készítésére van szükség, erre a helyszíni felmérés alapján külön árat állapítunk meg.


A Helios Separet napellenző alapkivitelben kézi működtetéssel (hajtókarral) üzemeltethető, de a csuklókaros napellenzőkhöz hasonlóan különböző típusú motoros vezérlések is választhatók.
Napellenzőinket igény esetén külön megrendelhető védőtetővel szereljük, mely szinterezett alumíniumlemezből készül, kívánságra RAL színskálából tetszőleges színben is szállítjuk. A napellenzőkhöz védőtetőt csak a homlokzati rögzítésnél lehet felszerelni.


Ha a napellenzőt lépcsőházban nem lehet felvinni (általában 350 cm felett ez már kétséges), akkor a ház fala előtt fel kell húzni. Ez akkor lehetséges, ha a talajszinten oda lehet vinni a falhoz a napellenzőt és a felhúzást nem akadályozza az épületből kiálló  objektum (kiugró balkon, nagy virágláda, TV antenna stb). Emeletre felhúzás esetén emeletenként felárat számítunk fel. 


Tovább a Helios Separet napellenző árlistához
Tovább a függőleges napellenző árkalkulátorhoz
Tovább a napellenző színmintákhoz

Merre tovább?


Tekintse meg képgalériánkat!Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!

Kérjen írásos árkalkulációt!Látogasson el bemutatótermünkbe!

Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!Olvassa el beépítési útmutatóinkat!

További megrendelőink


Vibrocomp Kft.
Vászonroletta

Nablak 2000 Kft.
Fix szúnyogháló, műanyagredőny

Form+Art 2003 Kft.
Napellenző

Acreon Kft.
Ablakfólia

Ecotech 97 Kft.
Fix szúnyogháló

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Függőleges napellenző

Somfy Telis Soliris RTS Patio távirányító tipikusan napellenzőkhöz   Somfy Telis 1 RTS Pure távirányító   Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 314 020-as Sattler napellenző ponyvával (mennyezeti rögzítéssel)   Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 314 020-as Sattler napellenző ponyvával (mennyezeti rögzítéssel)
 

 


Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Dekor Max Függöny Szalon
Fareluxa

> tovább a referenciákhoz
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Azért költöztem vidékre, mert itt a kutya sem zavar. Most már a legyek sem, hála a Józsa és Társa szúnyoghálóinak."
Dömsödi Gábor
műsorvezető
> további megbízóink
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés