>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Napellenző / Függőleges napellenző

Napellenző

Függőleges napellenző – Termékismertető


     

 

A Helios Separet napellenző egy függőlegesen legördíthető ponyvás árnyékoló. A szerkezet pajzsos hengertartó segítségével mind mennyezeti, mind homlokzati felszerelésre alkalmas. Maximálisan 6 m-es szélességig javasoljuk az alkalmazását, mert a 70 mm-es ponyvahenger deformációja ezen méret felett már jelentős lehet. A ponyvát a vastag falú horganyzott súlycső feszíti ki. A szél mozgatása ellen az alsó cső rögzíthető és a ponyvát a hajtókarral meg lehet feszíteni. Nagyobb méreteknél vagy nem függőleges alkalmazás esetén a nagyobb biztonság érdekében a bowdenes megvezetést javasoljuk.
Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a komplett szerkezetszélességet tüntetjük fel, a ponyva ennél 10 cm-rel keskenyebb.


Cégünk az osztrák Sattler cég kiváló minőségbű napellenző anyagait használja, amelyek az UV-sugárzás káros hatásai és gombásodás ellen védettek, így a ponyvák élettartama rendeltetésszerű használat esetén 10-15 év. Ponyvaválasztékunk összesen 282 anyagot tartalmaz. függőlegesen legördülő Separet típushoz 440 ponyvából választhat, melyből 73 alapáron választható.  A Markilux ponyvák e típushoz felárral rendelhetők. A napellenző rögzítése történhet homlokzatra (falra), vagy mennyezetre, pl. a felettünk lévő erkély aljára is. Az említett telepítési módok alapáron alkalmazhatók. Nagyon ritkán előfordulhat, hogy egyedi tartószerkezet készítésére van szükség, erre a helyszíni felmérés alapján külön árat állapítunk meg.


A Helios Separet napellenző alapkivitelben kézi működtetéssel (hajtókarral) üzemeltethető, de a csuklókaros napellenzőkhöz hasonlóan különböző típusú motoros vezérlések is választhatók.
Napellenzőinket igény esetén külön megrendelhető védőtetővel szereljük, mely szinterezett alumíniumlemezből készül, kívánságra RAL színskálából tetszőleges színben is szállítjuk. A napellenzőkhöz védőtetőt csak a homlokzati rögzítésnél lehet felszerelni.


Ha a napellenzőt lépcsőházban nem lehet felvinni (általában 350 cm felett ez már kétséges), akkor a ház fala előtt fel kell húzni. Ez akkor lehetséges, ha a talajszinten oda lehet vinni a falhoz a napellenzőt és a felhúzást nem akadályozza az épületből kiálló  objektum (kiugró balkon, nagy virágláda, TV antenna stb). Emeletre felhúzás esetén emeletenként felárat számítunk fel. 


Tovább a Helios Separet napellenző árlistához
Tovább a függőleges napellenző árkalkulátorhoz
Tovább a napellenző színmintákhoz

Merre tovább?


Tekintse meg képgalériánkat!Látogasson el bemutatótermünkbe!

Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!Kérjen írásos árkalkulációt!

Olvassa el beépítési útmutatóinkat!Tájékozódjon a gyakori kérdések segítségével!

További megrendelőink


KIÁLL Kiállítás Tervező, Kivitelező és Szolgáltató Kft.
Textil szalagfüggöny

Ubichem Kutató Kft.
Ablakfólia

Pontos idő Kft.
Mozgatható szúnyogháló, vászonroletta

General Transport Company Kft.
Textil szalagfüggöny

Schlosser Kft.
Alumíniumreluxa

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Függőleges napellenző

Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 320 104-es Sattler napellenző ponyvával   Somfy Telis 1 RTS Pure távirányító   Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 314 020-as Sattler napellenző ponyvával (mennyezeti rögzítéssel)   Józsa Helios Separet típusú - függőlegesen legördülő - napellenző, kézi (hajtókaros) működtetéssel, 314 020-as Sattler napellenző ponyvával (mennyezeti rögzítéssel)
 

 


Betűméret   
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."
Czene Attila
olimpiai bajnok
> további megbízóink
Közületi referenciáinkból

Actavis Hungary Kft.
Alumíniumreluxa

> tovább a referenciákhoz
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés