Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóPlisse-air árnyékolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Reluxa / Alumíniumreluxa

Reluxa

Alumíniumreluxa – Termékismertető

 

Az alumínium reluxa könnyű kezelhetőségének és esztétikus megjelenésének köszönhetően kedvelt árnyékolója lakásoknak és irodáknak egyaránt.
Az alumínium reluxa elterjedtségének további fontos oka széles körű alkalmazhatósága: a legkülönbözőbb, speciális formájú, trapéz és háromszög alakú ajtó- és ablaknyílások esetén is alkalmazható az alumínium reluxa. Ferde kivitel esetén az alumínium reluxa kezelő egysége kizárólag az alacsonyabbik oldalon lehet. Cégünk minőségi, gyári lakkozású 25 és 16 mm-es lamellákat forgalmaz, megrendelőink több mint hatvanféle szín- és anyagmintázat közül választhatnak.
Kínálatunkból perforált és fautánzatú lamellák is rendelhetők. Színharmonizált alumínium reluxáknál a különböző színű zsinórzatok és szerelvények nem minden színhez állnak rendelkezésre, ezért megrendelés előtt ez ügyben egyeztetés szükséges. Az alumíniumreluxát a kis méretű (25x25 mm-es) karnisnak köszönhetően nyíló szárnyra is szerelhetjük, feszített - kétoldalt zsinórral vezetett - változatban. Nálunk a nyíló szárnyra történő szereléskor alkalmazott feszített kivitel is alapáron biztosított, a reluxa két szélén a feszítést biztosító sodronyszál damil, így felhúzott állpotban szinte nem is látszik.
Az alumínium reluxánál az állásszög változtatását egy áttételes hajtóművön keresztül átlátszó plexipálcával végezhetjük. A lamellákat felhúzni és leengedni zsinórral lehet. Felhúzott állapotban a lamellák rögzítését a fejsínbe beépített reteszelőmechanizmus végzi.

 

Lamella szélessége 25 mm 16 mm
Legnagyobb szélesség 200 cm 160 cm
Legnagyobb magasság 300 cm 300 cm
Magasság felhúzott állapotban 100 cm-es magasság esetén 7,5 cm 8,5 cm
Magasság felhúzott állapotban 150 cm-es magasság esetén 9,5 cm 11 cm
Magasság felhúzott állapotban  200 cm-es magasság esetén 10,5 cm 13,5 cm
Magasság felhúzott állapotban  250 cm-es magasság esetén 12 cm 16 cm
  

Képgaléria

Alumíniumreluxa

Alumíniumreluxa, Józsa-Stin típus   Alumíniumreluxa, Józsa-Stin típus, Somfy motorizációval rádióvezérlésű távirányítós működtetéssel   Somfy Telis 1 Pure RTS távirányító   Alumíniumreluxa, Józsa-Stin típus
 

 


Betűméret   
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
Közületi referenciáinkból

Lenovo Technology B. V. Mo-i Fióktelepe
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
Árajánlatkérés
Kérje részletes árajánlatunkat, melyet munkatársunk általános esetben 1 munkanapon belül elküld Önnek.
>részletek
Megbízóink, munkáinkról

"A Józsa és Társára könnyű volt rátalálni, a több száz napellenzőponyva közül viszont már nehezen tudtam választani. Örülök, hogy a nagy kínálatnak köszönhetően az egyéniségemnek megfelelő napellenzőket találtam."
Szabó Győző
színész
> további megbízóink
Infovonal
Érdeklődjön infóvonalunkon:
(1) 445-2807

>részletek
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés