Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóPlisse-air árnyékolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Sávroló

Sávroló

Termékismertető

Stin nyitott szerkezetű és tokozott sávroló

sávroló beltérben alkalmazott rolós szerkezet, mely változtatható mértékű árnyékoló funkciót lát el. A speciális anyagnak köszönhetően kizárhatjuk a külvilágot vagy - a kívánt mértékben - beengedhetjük a fényt otthonunkba. Az anyag sajátossága, hogy az 50 mm-es hálószerűen átlátszó és a 70 mm-es nem átlátszó szövet csíkok vízszintesen váltogatják egymást. A sávroló változtatható árnyékolását az egymás előtt mozgó két réteg pozíciója teszi lehetővé. Ha az átlátszó részek egymás mögött vannak, akkor több fényt engedhetünk be és ki is látunk az ablakon. Ha a gyöngyláncos kezelőegységgel úgy állítjuk az anyagot, hogy a nem átlátszó részek fedésbe kerüljenek, akkor hatásosabb árnyékolás és a betekintés elleni tökéletes védelem az eredmény. Egyesíti magában a hagyományos roletta és a beengedni kívánt fénymennyiséget tetszés szerint szabályozó lamellás árnyékolók előnyeit. Az anyagválaszték kellemes pasztell színeket tartalmaz, szám szerint 28-at. Cégünk az olasz Tecnolight cég esztétikus és hosszú élettartamú anyagait forgalmazza

 

Nyitott szerkezetű sávroló

A nyitott szerkezetű sávroló záróléce és a feszítő tengely extrudált alumíniumból készül. A sávroló kezelhetőségét fehér vagy barna, műanyag gyöngyláncos működtetéssel biztosítjuk. A nyitott szerkezetû sávrolót - a szerkezet kialakításából adódóan - kizárólag homlokzati rögzítéssel lehet telepíteni, mennyezetre nem szerelhetõ.
A legkisebb szélesség 20 cm, míg a legnagyobb 180 cm lehet. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a textil ennél 4,5 cm-rel keskenyebb. A minimális magasság 20 cm, maximális magassága 250 cm. A homlokzati beépítési helyigénye a szerkezetnek 7x9 cm. A sávroló motoros működtetéssel is rendelhető, motorizált rendszereinket 5 év garanciával rendelkező Somfy vagy Royaltech motorokkal látjuk el.

Tokozott sávroló

A tokozott sávroló íves kialakítású extrudált alumínium tokja kb. 80x80 mm-es és a záróléccel együtt fehérre szinterezett. A tok és a záróléc egyedi RAL színben is rendelhető. A záróléc és a feszítő tengely extrudált alumíniumből készül.

A sávroló kezelhetőségét fehér vagy fekete színű műanyag, vagy króm színű fém gyöngyláncos működtetéssel biztosítjuk. Műanyag gyöngy esetén 100 cm, 150 cm vagy 200 cm kezelőhossz választható. Egyedi kezelőhossz esetén a króm színű fém gyöngy alkalmazása javasolt. Tipikus szerelési módja a mennyezetre való rögzítés, de konzollal homlokzatra is telepíthető. Nyílászáró nyíló szárnyára nem szerelhető.

A legkisebb szélesség 20 cm, míg a legnagyobb, Évszakok és Bocacio színvilághoz tartozó anyagokból 260 cm magasságig 260 cm, 260-300 cm közötti magasság esetén 180 cm. Fautánzatú színvilág anyagai esetén a maximális szélesség 260 cm magasságig 255 cm, 260-300 cm közötti magasság esetén 180 cm lehet. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a textil ennél 3,4 cm-rel keskenyebb. A minimális magasság 20 cm; kézi működtetésnél 300 cm, motoros működtetésnél 350 cm a maximálisan kivitelezhető méret. Függőleges beépítési helyigénye 12 cm. A sávroló motoros működtetéssel is rendelhető, motorizált rendszereinket 5 év garanciával rendelkező Somfy vagy Royaltech motorokkal látjuk el.

 

Design súlyok

Szalagfüggönyeink, rolettáink exkluzív kiegészítője a különböző alapanyagokból készített zsinórsúly. Mind a zsinór mind a gyöngylánc nehezékeként választhatunk a design súlyok közül, melyek elegáns kiegészítői az igényes belső terekben elhelyezett árnyékolóknak. A szalagfüggöny mellett a roletta zsinórzata is ellátható a választott anyaggal harmonizáló, gazdag forma- és színvilágban választható súlyokkal.

Anyag:
A Coulisse design kiegészítő választható fából, fémből, bőrből, vagy akár akrilból, plexiből is elkészíthető.

Méretek:
- Az "S" méret csak zsinórvég lehet. Méretei: 14 mm x 46 mm.
- Az "M" méret már lehet zsinórvég és zsinór- vagy gyöngylánc súly. Méretei: 20 mm x 78 mm (ez utóbbiból 23 mm a kupak).
- Az "XL" súly csak súly lehet. Méretei: 28 mm x 108 cm (ez utóbbiból 28 mm a kupak).

Forma:
Formája szerint a design súly lehet hasáb vagy henger alakú.

Design súly kupak:
Természetesen a súly kupakja is meghatározó, így ezekből is többféle szín létezik: satin nickel, grey nickel, chrome, black nickel, brass, gold matt, old brass, copper.
A fa, akril, fém súlyhoz mindegyik színben rendelhető kupak. A plexiüvegből készült súlyok nagy részéhez szintén az összes szín kiválasztható.
A bőrből készült súlyokhoz csak satin nickel kupakot tudunk biztosítani.

Ízelítő az árakból:
- S méretű súlyok bruttó ára: 400 Ft/db-tól
- M méretű súlyok bruttó ára: 1 600 Ft/db-tól
- XL méretű súlyok bruttó ára: 1 800 Ft/db-tól

Tovább a design súlyok árlistájához

A design súlyokat önmagukban nem forgalmazzuk, kizárólag a nálunk megrendelt szalagfüggönyök kiegészítéseként rendelhetőek.

 

   

 

További design súly fotók

 

Merre tovább?


Tekintse meg képgalériánkat!Ismerje meg a motorizációs lehetőségeinket!

Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!Kérjen írásos árkalkulációt!

Tekintse meg árlistánkat!Látogasson el bemutatótermünkbe!

További megrendelőink


Air France
Alumíniumreluxa, fareluxa

„MediMOM-Sport” és Kardiológiai Centrum Kft.
Textil szalagfüggöny

Árendás Kft.
Alumíniumredőny

Ringler Kiadó Kft.
Vászonroletta

Főv 2 Ép. és Beruh. Zrt.
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Sávroló

Tecnolight sávroló   Tecnolight sávroló   Tecnolight sávroló   Tecnolight sávroló
 

Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Enternet Szerver Kft.
Alumíniumreluxa

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül.
Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Vujity Tvrtko
riporter
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés