>
Józsa Árnyékolástechnika - Minőség. Választék. Szakértelem.
English
RedőnyNapellenzőAlumíniumzsalúziaKülső naphálóReluxaRolettaSávrolóSzalagfüggönySzúnyoghálóAblakfólia 
Nyitóoldal / Sávroló

Sávroló

Termékismertető

Stin nyitott szerkezetű és tokozott sávroló

sávroló beltérben alkalmazott rolós szerkezet, mely változtatható mértékű árnyékoló funkciót lát el. A speciális anyagnak köszönhetően kizárhatjuk a külvilágot vagy - a kívánt mértékben - beengedhetjük a fényt otthonunkba. Az anyag sajátossága, hogy az 50 mm-es hálószerűen átlátszó és a 70 mm-es nem átlátszó szövet csíkok vízszintesen váltogatják egymást. A sávroló változtatható árnyékolását az egymás előtt mozgó két réteg pozíciója teszi lehetővé. Ha az átlátszó részek egymás mögött vannak, akkor több fényt engedhetünk be és ki is látunk az ablakon. Ha a gyöngyláncos kezelőegységgel úgy állítjuk az anyagot, hogy a nem átlátszó részek fedésbe kerüljenek, akkor hatásosabb árnyékolás és a betekintés elleni tökéletes védelem az eredmény. Egyesíti magában a hagyományos roletta és a beengedni kívánt fénymennyiséget tetszés szerint szabályozó lamellás árnyékolók előnyeit. Az anyagválaszték kellemes pasztell színeket tartalmaz, szám szerint 28-at. Cégünk az olasz Tecnolight cég esztétikus és hosszú élettartamú anyagait forgalmazza

 

Nyitott szerkezetű sávroló

A nyitott szerkezetű sávroló záróléce és a feszítő tengely extrudált alumíniumból készül. A sávroló kezelhetőségét fehér vagy barna, műanyag gyöngyláncos működtetéssel biztosítjuk. A nyitott szerkezetû sávrolót - a szerkezet kialakításából adódóan - kizárólag homlokzati rögzítéssel lehet telepíteni, mennyezetre nem szerelhetõ.
A legkisebb szélesség 20 cm, míg a legnagyobb 180 cm lehet. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a textil ennél 4,5 cm-rel keskenyebb. A minimális magasság 20 cm, maximális magassága 250 cm. A homlokzati beépítési helyigénye a szerkezetnek 7x9 cm. A nyitott szerkezetű sávroló nem motorizálható.

Tokozott sávroló

A tokozott sávroló íves kialakítású extrudált alumínium tokja kb. 80x80 mm-es és a záróléccel együtt fehérre szinterezett. A tok és a záróléc egyedi RAL színben is rendelhető. A záróléc és a feszítő tengely extrudált alumíniumből készül.

A sávroló kezelhetőségét fehér vagy fekete színű műanyag, vagy króm színű fém gyöngyláncos működtetéssel biztosítjuk. Műanyag gyöngy esetén 100 cm, 150 cm vagy 200 cm kezelőhossz választható. Egyedi kezelőhossz esetén a króm színű fém gyöngy alkalmazása javasolt. Tipikus szerelési módja a mennyezetre való rögzítés, de konzollal homlokzatra is telepíthető. Nyílászáró nyíló szárnyára nem szerelhető.

A legkisebb szélesség 20 cm, míg a legnagyobb, Évszakok és Bocacio színvilághoz tartozó anyagokból 260 cm magasságig 260 cm, 260-300 cm közötti magasság esetén 180 cm. Fautánzatú színvilág anyagai esetén a maximális szélesség 260 cm magasságig 255 cm, 260-300 cm közötti magasság esetén 180 cm lehet. Az árlistákban és a megrendelésnél szélességi méretként a szerkezetszélességet tüntetjük fel, a textil ennél 3,4 cm-rel keskenyebb. A minimális magassága 20, a maximális pedig 300 cm lehet. Függőleges beépítési helyigénye 12 cm. A sávroló motoros működtetéssel is rendelhető, motorizált rendszereinket az 5 év garanciával rendelkező Somfy Sonesse motorokkal látjuk el.

Merre tovább?


Látogasson el bemutatótermünkbe!Vegye igénybe online vevő­szolgálatunkat!

Ismerje meg a motorizációs lehetőségeinket!Tekintse meg árlistánkat!

Kérjen írásos árkalkulációt!Tekintse meg képgalériánkat!

További megrendelőink


Pro-Pharma 93 Kft.
Vászonroletta

HD D-Tox Kft.
Ablakfólia, textil szalagfüggöny

Országos Rabbiképző Zsidó Egyetem
Alumíniumreluxa, vászonroletta

GombiDent Kft.
Textil szalagfüggöny

Auxilla Kft
Textil szalagfüggöny

> tovább a referenciákhoz
  

Képgaléria

Sávroló

Tecnolight sávroló   Tecnolight sávroló   Tecnolight sávroló   Tecnolight sávroló
 

Betűméret   
Közületi referenciáinkból

Leroy Cafe / Bécsi út
Napellenző

> tovább a referenciákhoz
Megbízóink, munkáinkról

"Kiváló anyagok, csúcstechnológia, profi csapat - munkám során hétről-hétre találkozom ezekkel a Forma-1-ben. Otthonomban pedig mindezt a Józsa és Társa Árnyékolástechnika redőnyei jelentik. Forma-1-es minőség - amelyet csak ajánlani tudok!"
Szujó Zoltán
riporter, műsorvezető
> további megbízóink
© Józsa Árnyékolástechnika
Nyitóoldal   |   Impresszum   |   Linkcsere-partnereink   |   Oldaltérkép
Diractor 3.0 Pro tartalommenedzsment-rendszer (CMS) ACT International - honlapkészítés / weblapkészítés